Fox en chena - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martin en Edith Westenberg - WaarBenJij.nu Fox en chena - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martin en Edith Westenberg - WaarBenJij.nu

Fox en chena

Door: martinedithwestenberg

Blijf op de hoogte en volg Martin en Edith

12 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Vanochtend om 10"30 u zijn we richting het noorden gereden, omdat Martin naar de Artic Circel wilde;
In de beschrijving bij de camper staat dat we niet verzekerd zijn als we op gravel wegen gaan rijden.

We waren tot Truckstop Hilltop gekomen, waar Martin met een truckdriver heeft gepraat, en die vertelde dat de weg erheen niet anders zou zijn als waar we al hadden gereden.

Daarom zagen we verder af van verder rijden.
We gingen dus wer terug...

In de gids van Allaska stond een beschrijving van het "mooie" Fox, maar wederom was het er een oude pleurisbende!!!!
In het oude mijnwerkers stadje schijnt nog steeds, tot op de dag van vandaag behoorlijk goud gevonden te worden....
Op weg naar de warmwaterbronen in Chena zagen we onderweg verschilende moose, een soort eland denk ik..
Sommigen waren met hun kind aan het drinken in een poel, prachtig om te zien!

De warmwaterbronnen waren niet toegankelijk voor ons,ontzettend vercommercialiserd! Dat was alleen voor mensen die in het resort verblijven....
Maar toch, een prachtige rit erheen...

We hebben nog een nacht op het parc in Fairbanks, morgenochtend gaan we op de tour: die hebben we al besproken: morgenochtend om half 9!!

• 12 Juni 2012 - 10:44

Pa En Ma Tijssen:

We zitten hier bij Ingrid op de verjaardag en bekijken jullie verslagen.
    Jullie genieten heel erg, dat zien we wel. Heel veel plezier gewenst , liefs van ons tweetjes.

• 12 Juni 2012 - 18:32

Jolanda:

Leuk om jullie verhalen te lezen en foto,s te zien.
    Mooi!
    Heel veel plezier daar en geniet ervan samen.

Enne de groeten van je broer Edith.

Verslag uit: Nederland, Amsterdam

vervolg Lake Louise Inn

02 Juli 2012

Lake Louise
Martin en Edith

Dit wordt een verslag van een vakantiereis naar Alaska en Canada, die we zeven jaar geleden hadden gepland, om samen te gaan reizen met Robert en Jacqueline, die op dat moment emigeerden naar Canada. Eind vorig jaar hebben we de reis geboekt via Wereldcontact Nunspeet. Gisteren, vier dagen voor vertrek, hoorden we dat Robert bij een misstap naast de vrachtwagen zijn voet net boven de enkel heeft gebroken. Robert en Jacqueline hebben nu moeten besluiten hun reis te anuleren.... We hebben nu besloten de reis toch met zijn tweeen te gaan maken, hoewel we het ontzettend jammer vinden dat we dit niet met zijn vieren kunnen realiseren. Onze reis start woensdagochtend vroeg, als we door Han van Loenen naar Schiphol gebracht worden; ....bedankt Han! We vliegen via Seatle naar Anchorage, Alaska.

Actief sinds 03 Juni 2012