met de camper naar t Denali Park - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martin en Edith Westenberg - WaarBenJij.nu met de camper naar t Denali Park - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martin en Edith Westenberg - WaarBenJij.nu

met de camper naar t Denali Park

Door: martinedithwestenberg

Blijf op de hoogte en volg Martin en Edith

08 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Vanmorgen konden we vanaf 9 uur de camper ophalen' we waren er om 9.15.Op het moment van vertrekken daar, kwamen mensen uit IJmuiden hun camper net terug brengen. zij vroegen aan ons of we hun koffieapparaat en broodrooster wilden hebben, maar natuurlijk wilden we dat... handig!
We hebben bij de supermarkt eten ingeslagen, en zijn vertrokken richting het Denalli park.
Wat een prachtige natuur!!
Langs sommige stukken weg lag zelfs nog sneeuw!
We zijn nu op t park en gaan wat te eten maken.....

We hebben spagetti gegeten met een eigen gebrouwen saus, was erg lekkker.
Morgen ochtend worden we om 7.15 uur bij de bus verwacht om de 8 uurs tour te gaan doen, dus vroeg naar bed vanavond!

• 08 Juni 2012 - 05:55

Margreet:

Ik vind het hartstikke leuk om jullie reisverhaal te lezen. Veel plezier met de camper.
    Groetjes, Margreet

• 08 Juni 2012 - 07:50

Eileen:

Lekker borreltje erbij :) Ziet er goed uit.
    Wat een giga camper is het toch ook he! Goede reis verder. Liefs

• 08 Juni 2012 - 08:23

Han:

Martin wat zit je er serieus bij, wel blijven lachen hè . Nou groeten vanuit ons kleine landje.

• 08 Juni 2012 - 10:51

Willie Westenberg:

Is dit die hele grote camper of heb je een wat kleinere mee kunnen krijgen. Op de foto kan ik het niet zien.

• 08 Juni 2012 - 14:49

Nicole:

Allemachtig wat een bakbeest ;)
    Ik snap nu waarom ze dit een "mobile home" noemen.. jemig hahaha.. 't is gewoon een complete woning op wielen!!! Stoer hoor!

Verslag uit: Nederland, Amsterdam

vervolg Lake Louise Inn

02 Juli 2012

Lake Louise
Martin en Edith

Dit wordt een verslag van een vakantiereis naar Alaska en Canada, die we zeven jaar geleden hadden gepland, om samen te gaan reizen met Robert en Jacqueline, die op dat moment emigeerden naar Canada. Eind vorig jaar hebben we de reis geboekt via Wereldcontact Nunspeet. Gisteren, vier dagen voor vertrek, hoorden we dat Robert bij een misstap naast de vrachtwagen zijn voet net boven de enkel heeft gebroken. Robert en Jacqueline hebben nu moeten besluiten hun reis te anuleren.... We hebben nu besloten de reis toch met zijn tweeen te gaan maken, hoewel we het ontzettend jammer vinden dat we dit niet met zijn vieren kunnen realiseren. Onze reis start woensdagochtend vroeg, als we door Han van Loenen naar Schiphol gebracht worden; ....bedankt Han! We vliegen via Seatle naar Anchorage, Alaska.

Actief sinds 03 Juni 2012