Denali park - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martin en Edith Westenberg - WaarBenJij.nu Denali park - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martin en Edith Westenberg - WaarBenJij.nu

Denali park

Door: martinedithwestenberg

Blijf op de hoogte en volg Martin en Edith

09 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Vandaag waren we in t denali park, en t was in een woord: geweldig, awsome zoals tinus dat zegt!!!!

We hebben kariboe,s gezien, moose, grond eekhoorns, bergschapen, gewone eekhoorns, grizzli beer met 2 jongen en een stel arenden. Wat schitterend allemaal!

Wat verschrikkelijk mooi!!!!!

Voor Mount Mc Kinley was het jammer genoeg te bewolkt....
Wat prachtig!
we hebben foto,s gemaakt, maar die geven in de verste verte niet de schoonheid weer van het hele park, we misten de fotokunsten van Robbie vandaag!!!

De tour verliep vandaag erg goed, .. hu hu...de eerste bus waar we in zaten kreeg lekkage van olie, daar moesten we uit, overgestapt in bus 2, die stopte ermee na 40 mijl. Electraproblemen.
We werden in gedeelten opgepikt door andere bussen, bij de eerstvolgende plaspauzeplaats konden we overstappen in een lesbus. Na een uur was bus nr. 1 weer gerepareerd, en konden we verder.
Desalnietemin hadden we en prachtdag en een zeer bevlogen buschaffeuse als gids op de tour.

Dit was een dag om nooit te vergeten!!!!!!!!

Alles in dit park is natuurlijk, niets wordt door de mens geregeld!!!!!

We hebben besloten nog en dag te blijven hier, en morgen gaan we naar de sledehondenshow. Er wordt in de winter (duurt 7 tot 8 maanden) nog steeds gepatroullieerd met slede en sledehonden.
Lijkt ons erg leuk om te zien.

We gan nu en hapje eten maken....
Gegroet, gaa

• 09 Juni 2012 - 07:12

Han:

Hoort zich allemaal mooi aan, en zo te zien is het weer ook awsome. Heb je voor Martin genoeg handdoeken bij je? Nog veel plezier en kijk uit voor de grizzlybeer.

• 09 Juni 2012 - 09:10

Eileen:

De verhalen klinken allemaal weer super!
    Verheug me nu al op jullie mooie foto's! Liefs

• 09 Juni 2012 - 09:46

Nicole:

Oh wauw, dat klinkt inderdaad awesome! Ben benieuwd naar de foto's!! Kun je er een paar plaatsen op deze site?

En wat heerlijk dat je de vrijheid hebt om nog een dag te blijven hangen, da's het ultieme vakantiegevoel he? Gewoon doen en laten wat je wilt! Heerlijk!! Geniet ervan mensen!!

• 09 Juni 2012 - 11:34

Willie Westenberg:

Fijn dat jullie zo genieten. Stuur wat warmer weer deze kant op. Jullie treffen het wel.

• 09 Juni 2012 - 19:50

Betty:

Hoi Edith enTinus
    Erg leuk jullie verhalen te lezen, fijn dat jullie er zo van genieten !!
    Kijk weer uit naar jullie volgende belevenissen.
    Groetjes

vervolg Lake Louise Inn

02 Juli 2012

Lake Louise
Martin en Edith

Dit wordt een verslag van een vakantiereis naar Alaska en Canada, die we zeven jaar geleden hadden gepland, om samen te gaan reizen met Robert en Jacqueline, die op dat moment emigeerden naar Canada. Eind vorig jaar hebben we de reis geboekt via Wereldcontact Nunspeet. Gisteren, vier dagen voor vertrek, hoorden we dat Robert bij een misstap naast de vrachtwagen zijn voet net boven de enkel heeft gebroken. Robert en Jacqueline hebben nu moeten besluiten hun reis te anuleren.... We hebben nu besloten de reis toch met zijn tweeen te gaan maken, hoewel we het ontzettend jammer vinden dat we dit niet met zijn vieren kunnen realiseren. Onze reis start woensdagochtend vroeg, als we door Han van Loenen naar Schiphol gebracht worden; ....bedankt Han! We vliegen via Seatle naar Anchorage, Alaska.

Actief sinds 03 Juni 2012