Vandaag Denalipark - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martin en Edith Westenberg - WaarBenJij.nu Vandaag Denalipark - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martin en Edith Westenberg - WaarBenJij.nu

Vandaag Denalipark

Door: martinedithwestenberg

Blijf op de hoogte en volg Martin en Edith

08 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Nu, Vrijdagochtend om 5 uur waren we wakker, het is hier maar heel kort donker, gisteravond gingen we om half 11 naar bed toen het nog licht was, en vanmorgen om 4 uur was het alweer licht!
Vandaag gaan we om 7 uur met de bustour naar het Denalipark, we hopen veel dieren te zien.
En ma, dit is de originele camper, zoals we die met z,n vieren hadden gehuurd.
Hij stond al klaar bij het camperverhuurbedrijf, en die hebben we meegenomen.
Hier kunnen dus 6 volwassenen in slapen en 2 kinderen!
Hij is maar liefst 9.1O m. Lang, en heeft de draaicirkel van een vrachtwagen. Rondom hebben voorgangers van ons deze al eens tegen objecten aan geparkeerd, dus veel schade...
Han, Martin was ook erg serieus want zijn glasje wijn was al weer leeg...

Zojuist hebben we lunchpakketjes gemaakt, om mee te nemen.
We hebben nog een half uurtje om de baterij op te laden, van het fototoestel, bij de receptie van de camping. Er zijn hier nl. Geen stroomaansluitingen voor se camper, en de agregaat mag nog niet aan i.v.m. de herrie.

De lucht is wel cloudy,

• 08 Juni 2012 - 14:53

Nicole:

Handig dat kaartje, kunnen we precies zien waar jullie zijn!
    Oh.. dat licht.. inderdaad, wat bijzonder om mee te maken he? Anders haal je een paar van die oogklepjes dan is het stikkedonker.
    Enne.. sneeuw?? Wauw!!!

Jullie missen hier niks! Net nog een enorme hoosbui en het is drukkend warm (20 gr.). Dus geniet er van daar!!

• 08 Juni 2012 - 19:12

Han:

Is de wijn daar een beetje te drinken? Gr. Han

• 08 Juni 2012 - 20:27

Marieke:

Klinkt goed allemaal!!
    Inderdaad een flinke camper!
    Ben benieuwd, hoe het Denalipark was hoor!!

• 08 Juni 2012 - 22:32

Robert En Jacqueline:

We hebben vandaag buiten op het deck gezeten met een glaasje rosé en op jullie geproost. We hopen dat jullie ondanks het weer toch een fantastische dag hebben gehad.

Verslag uit: Nederland, Amsterdam

vervolg Lake Louise Inn

02 Juli 2012

Lake Louise
Martin en Edith

Dit wordt een verslag van een vakantiereis naar Alaska en Canada, die we zeven jaar geleden hadden gepland, om samen te gaan reizen met Robert en Jacqueline, die op dat moment emigeerden naar Canada. Eind vorig jaar hebben we de reis geboekt via Wereldcontact Nunspeet. Gisteren, vier dagen voor vertrek, hoorden we dat Robert bij een misstap naast de vrachtwagen zijn voet net boven de enkel heeft gebroken. Robert en Jacqueline hebben nu moeten besluiten hun reis te anuleren.... We hebben nu besloten de reis toch met zijn tweeen te gaan maken, hoewel we het ontzettend jammer vinden dat we dit niet met zijn vieren kunnen realiseren. Onze reis start woensdagochtend vroeg, als we door Han van Loenen naar Schiphol gebracht worden; ....bedankt Han! We vliegen via Seatle naar Anchorage, Alaska.

Actief sinds 03 Juni 2012